Wie kan mij helpen deze 2 zinnen te vertalen

  • Angie

    wie kan mij helpen om dit te vertalen?

    Toelichting: Gegevens zijn gebaseerd op een Business-Objectsrapportage, met daarin de Metis-personeelsnummers en geeft dus alle output van deze medewerkers weer. De populariserende pu-blicaties zijn handmatig uitgezocht door:

    -de ongecategoriseerde en “geen BTA-classificiatie” op te tellen;

    -in Metis een overzicht op te vragen van de populariserende publicaties en indien van toepassing, deze van het vorige totaal af te trekken.

  • marian

    Naar het Nederlands?

  • info@summitworks.nl

    Zoekt u een vertaler Engels?

    Vertaling naar het Engels

    Groot Brittannië, het eiland van de Big Ben, Theems en de vele bekende voetbalclubs. De taal van dit prachtige land is een van de meest gesproken talen ter wereld, zo’n 365 miljoen mensen spreken de taal als moedertaal, daarnaast is het de voertaal voor miljoenen ondernemingen, websites en ondernemingen. Vanzelfsprekend werken wij dan ook zeer regelmatig met het Engels, als brontaal of doeltaal.

    Onze vertalingen naar of vanuit het Engels worden uitsluitend verzorgd door professionele hoogopgeleide native-speakers. U kunt er bij Summit Works Vertalingen / Communicatie zeker van zijn dat wij u op perfecte wijze van dienst kunnen zijn met vertalingen naar en van het Engels.

    Summit Works Vertalingen / Communicatie rekent voor vertalingen tussen het Nederlands en Engels doorgaans een tarief dat varieert van 8 tot 11 eurocent per woord. Afhankelijk van de aard van de tekst, de deadline en de omvang van de opdracht.