Al een poos ben ik op zoek naar de Engelse benaming voor de peulvrucht kapucijner.
Is er iemand die me daarbij kan helpen? Ik begin haast te geloven dat kapucijners alleen in Nederland bekend zijn.
Marrowfat peas zijn geen jonge erwten, zoals doperwtjes, het zijn gedroogde groene erwten met lange kook tijd. Carlins staan ook (evenals capucijners, oftewel raasdonders) bekend om hun effect op je darmen: “After Carlin Sunday follows Farting Monday!” Ze werden(misschien nu ook nog wel een beetje) voornamelijk in het noorden van UK gegeten. Ik heb ze wel rauw hier gezien, maar nooit hier gegeten, hoewel ik in county Durham heb gewoond. Was er in Holland ook niet dol op, bruine bonen vond ik veel beter smaken. Bruine bonen zijn trouwens iets typisch hollands, voor het geval je engelse kennissen/familieleden iets echt Hollands voor wilt zetten.
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?